VI «MORAIG»

«El vi Moraig és un vi net, brillant i transparent, de color groc verdós, d’olor franc, elegant. Amb aromes de moscatell, litxi, mango, de notes anisades i mont baix; és femení i elegant. Al paladar es mostra alegre, àcid, fi i suau, molt saborós i de gust molt llarg, fresc i afruitat. Segueix la mateixa trajectòria en nas i boca. Molt ben equilibrat».

El vi Moraig és un vi elaborat a partir de raïm moscatell de varietat romana sense productes químics de síntesi; produït de forma respectuosa i sostenible amb el medi ambient. Creix en terres de secà del Poble Nou de Benitatxell (la Marina Alta), aprofitant les pluges anuals per al creixement i formació d’aquesta fruita de qualitat tan apreciada.

L’ampolla de vi que vostè té a les seus mans naix d’un projecte participatiu dut a terme per agricultors del Poble Nou de Benitatxell. Aquesta iniciativa municipal -impulsada per l’Ajuntament – aposta per la reconversió cap a una agricultura sostenible, mitjançant la nova dinàmica agroecològica del territori a través de la formació i divulgació a tots els col·lectius del municipi.

Després de llançar al mercat les dues primeres collites de raïm de taula sense químics de síntesi, hem apostat per la diversificació, amb l’elaboració d’aquest vi d’acord amb la normativa de vinificació ecològica.

El treball conjunt de set agricultors en el cultiu del raïm de moscatell té com a objectiu mantenir i recuperar la nostra cultura vinícola, conservar el paisatge i potenciar i dignificar la professió de l’agricultor.

Translate »